Seminaries

De Zalen van de Brabantse Golf

De Brabantse Golf beschikt over drie verschllende zalen voor diverse activiteiten.

  • De Grote Zaal, voor congressen, productpresentaties, persconferenties, bedrijfsfeesten, recepties en events tot 200 personen.
  • De Lounge, voor vergaderingen, seminaries, productvoorstellingen en meetings voor een beperkte groep tot 18 personen.
  • De Vergaderzaal, voor vergaderingen, seminaries, productvoorstellingen en meetings voor kleinere groepen tot 50 personen.

De Grote Zaal

Deze prachtige architecturale ruimte met enorme glazen wanden is omgeven door groen en rust en biedt een panoramisch uitzicht op het golfterrein en het oude kasteel.
De Grote Zaal is uiterst geschikt voor conferenties, vergaderingen en seminaries voor grotere groepen, maar ook voor trainingen en workshops, productpresentaties, recepties, diners en personeelsfeesten.
Op de tien meter brede projectiewand kunnen makkelijk twee beelden naast elkaar getoond worden. Verder is deze Grote Zaal uitgerust met projectoren, een geluidsinstallatie, flipcharts en draadloos internet.

Alle vormen van catering kunnen in de Grote Zaal worden geserveerd: ontbijt/brunch, walking diner, lunch, diner en barbecue. Voor cateringreservatie: infozalen@brabantsegolf.be

                       
   CAPACITEIT GROTE ZAAL  
                       
  Receptie    Diner     Diner en dans  
Theatervorm    U-vorm    Klasopstelling  
  200   160   120 150   60   100  
                                                  

De Lounge

Nationale en internationale zakelijke bijeenkomsten, directievergaderingen of andere vormen van top- overleg kunnen in deze unieke, inspirerende ruimte in alle discretie worden georganiseerd.
De exclusieve Lounge heeft een aparte toegang en bevindt zich op de eerste verdieping in de rechter- vleugel van het kasteel onder de eeuwenoude balken van het hoge zadeldak.
Het geheel is uitgerust met designmeubilair van Vitra en bestaat uit twee delen: een ontvangstruimte met zithoek en bar en een boardroom met een prachtige Medamorph-conferentietafel voor 18 personen.
Deze Lounge is de ideale plaats voor zakelijk relaties in een aangename en rustieke sfeer.
De Lounge beschikt over draadloos internet, een projector, een projectiewand, flip-overs en muur Post-its.
De deelnemers aan een vergadering worden ontvangen in het salon. Er kunnen doorlopend warme en koude dranken voorzien of geserveerd worden. Ontbijten en brunches kunnen in de Lounge worden genomen, voor lunches, walking diners,  en diners gebruiken we het restaurant of op het terras van het golfclubhuis.

Voor cateringreservatie: infozalen@brabantsegolf.be

   
         
   CAPACITEIT LOUNGE  
             
  Receptie
   Ontbijt/brunch    U-vorm   
  18   18   18  
                                           
                                           
                                         
 

 

De Vergaderzaal

Op de eerste verdieping, boven het clubhuis, in de linkervleugel van het kasteel bevindt zich een kleine vergaderzaal, die uitermate geschikt is voor seminaries, trainingen en workshops.
Verschillende opstellingen van tafels en stoelen kunnen naar wens worden uitgevoerd.
Deze ruimte is voorzien van een interactive e-boardscherm en -projector, een flip-overs en draadloos internet.
Alle vormen van horeca/catering kunnen worden aangewend: ontbijt/brunch, hapjes, sandwiches, walking diners, lunches, diners en barbecues. Hiervoor worden de gasten uitgenodigd in het restaurant of op het terras van het clubhuis. Voor cateringreservatie: infozalen@brabantsegolf.be .

Voor reservatie van golfinitiatie, -lessen of wedstrijden: secretariaat@brabantsegolf.be .

             
  CAPACITEIT VERGADERZAAL  
             
   Receptie      Theateropstelling     Blokvorm    
  30   40   24  
                                          
                                            
                                         
 

Golf en zaken gaan goed samen

De Brabantse Golf is een uiterst geschikt ontmoetingscentrum. De nieuwe multifunctionele zalen en de renovatie van de rechtervleugel van het kasteel versterken de uitstraling van de Brabantse Golf als Vlaams club met internationaal karakter. Leden en bezoeers uit de zakenwereld voelen zich nu al thuis in de aangename, rustieke en gezellige sfeer, die van bij aanvang kenmerkend is geweest voor deze golfvereniging. Een bedrijfslidmaatschap is de ideale manier om in een groene omgeving golf en zaken te combineren en gberuik te maken van Wenst u voor uw zakenrelaties of personeelsleden het zakelijke aan het aangename te koppelen? Dan kunt u uw seminarie misschien laten volgen of voorafgaan door een golfinitiatie terwijl de golfers onder u een rondje op onze 18-holes baan lopen. Voor meer inlichtingen hieromtrent, stuurt u best een e-mail naar : infozalen@brabantsegolf.be
PARTNERSContact

Brabantse Golf
Steenwagenstraat 11
1820 Melsbroek

T: 02 751 82 05
F: 02 751 84 25
secretariaat@brabantsegolf.be