top of page
Zoeken

FENOMENAAL …

Terwijl wij met zijn allen onze wekelijkse golfpartijen – overigens met veel sportplezier – afwerken, stapt er elke dag een groepje gemotiveerde wandelaars de ronde van dit land met één enkele bedoeling: de aandacht trekken op de ziekte van Parkinson en middelen verzamelen om het onderzoek naar die ziekte een boost te geven. Aan een tempo van 5,5 km per uur en een gemiddelde afstand van 30 km per dag.


Centrale stapper, bedenker en organisator is ons trouw clublid, trouwe senior en trouwe safarist, Ivo De Bisschop.


Gisteren had ik Ivo even aan de lijn. Hij klonk bijzonder opgewekt en gaf aan dat hij onder de indruk is van wat zijn project onverwacht heeft losgemaakt bij vele mensen, die hij op zijn bijzondere tocht ontmoet. Bijzonder is bovendien dat hij bij dit huzarenstuk door meer dan 50 Rotary-clubs op diverse wijzen wordt ondersteunt. Het is uniek dat zoveel R-clubs zich samen vinden in éénzelfde project.


Vergeet zeker niet af en toe eens de dagverslagen te lezen op de website van de SPW (Stop Parkinson Walk). En Ivo zou hieraan toevoegen: en degenen, die nog geen steun-stappen kochten: doe dit alsnog meteen via de website!



We duimen voor Ivo en zijn team (met Herman Busseniers als logistieke ondersteuning met zijn camper; en Josse Thomas in de omkaderende denktank en als regelmatige mede-stapper en verslaggever). Ze hebben nog 12 dagen te gaan…letterlijk dan. Naar inhoud zal dit project echter nog zeer lang impact hebben…

79 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

SNOEIEN

11.55 P.M.

FEEK GOLF

bottom of page