top of page

CLUBINFO

meer dan een golfclub

GEO Certified.png

Een uitdagende baan, een stijlvol clubhuis en een uitstekende sfeer ... Dat is de Brabantse Golf!

 

De Brabantse Golf in Melsbroek is een viersterren eco-golfbaan, vlakbij de grote ring rond Brussel, de E19 en de luchthaven van Zaventem. Zeer makkelijk bereikbaar met parkeergelegenheid vlakbij. De club beschikt over een uitdagende 18 holes par 72 golfbaan en over een oefeninfrastructuur met verlichte driving range, chipping en putting green. 

 

Het stijlvolle clubhuis en restaurant werden ondergebracht in de kasteelgebouwen van domein ”Cleyn Hoff". Een drankje in de bar, een lekkere maaltijd in het restaurant, genieten op de ruime terrassen met zicht op de golfbaan ... waarom kiezen?

 

Contactinformatie en openingsuren - klik hier

par 72 
GA DE UITDAGING AAN

De eerste holes worden gedomineerd door uitdagende waterpartijen en de laatste verwelkomen u in een prachtig parklandschap met volwassen bomen die in alle seizoenen voor een heerlijke omkadering zorgen.

Architect Paul Rolin heeft een fair traject uitgetekend, waar target golf het haalt van driving-power. Op de Brabantse Golf speelt u geen enkele club twee keer op dezelfde manier!

Ontdek de baan, hole per hole:

scorekaart
kledijcode
pin posities

geschiedenis 
MEER DAN 30 JAAR BRABANTSE GOLF IN MELSBROEK

In augustus 1985 vestigde de Brabantse Golf zich in het domein “Cleyn Hoff” te Melsbroek met als doelstelling de eerste Vlaamse golfclub rond Brussel te worden. Het idee een golfproject op te starten was vier jaar eerder ontstaan binnen de Jonge Economische Kamer van West-Brabant. Het was tijdens een brainstormsessie in het jaar 1981 dat onder impuls van Jeroen Burm, zoon van Jef Burm, een golfcommissie in het leven werd geroepen.

hoe het verder ging

Wie is wie? 
MAAK KENNIS MET EEN GEDREVEN TEAM

De pro's stellen wij u graag voor op de pagina 'Leer golfen'.

De anderen leert u hier kennen.

Groenploeg
bottom of page